top of page

TJENESTER

Dersom du kunne tenke deg en eller flere tjenester, eller om du har spørsmål ta gjerne kontakt på tlf: 95805760 Mail: hei@activemeida.no eller gjennom kontaktskjema på siden.

 

BRANDING PAKKE

Når det kommer til merkevarebygging har konsistens alt å si. Derfor tilbyr jeg en brandingpakke som gjør dette enklere for deg og din bedrift.

Pakken inneholder 1:1 discovery call hvor vi går gjennom informasjon som er nødvendig for å utføre arbeidet + follow up etter endt arbeid. Videre lager jeg merkevarestrategi, logodesign, fargevalg og en hel digital brand guidelines.

 

 

SOSIALE MEDIER DESIGN OG MARKEDSFØRING

I denne pakken får du både design av dine sosiale medier og markedsføring av disse.

 

Med design menes hvordan profilene ser ut som f.eks. profilbilde, bio, linker, headerbilde, highlight covers, o.l.

 

Markedsføringen vil gå ut på markedsføring av innholdet som blir postet på deres kanaler. Jeg kan promotere enkeltinnlegg/poster eller hele profilen til bedriften. Dette gjøres gjennom nøye tilpasset plattform som skal passe best for din bedriftskategori, blant annet Facebook Business, Google, Instagram, Tiktok, LinkedIn, osv. Jeg designer og lager annonsene.

Månedlig får dere en rapport om hva som har fungert og hva som ikke fungerer. Videre kan man tilpasse innholdet slik at man treffer målgruppen så godt som mulig.

 

 

SOSIALE MEDIER STARTEGI

Det er avgjørende å ha en strategi dersom man skal lykkes med sosiale medier. En strategi vil vite kjernen til hvorfor man poster, hva man poster, når man poster og for hvem man poster til. Det er derfor en bedre løsning enn en sosiale medier manager.

 

 

GRAFISK DESIGN 

Jeg kan designe og sette sammen etiketter, brosjyrer, visittkort, digitale presentasjoner, planleggere, plakater osv for bedriften din. Denne tjenesten fungerer aller best sammen med `branding package` da blandingen er gjort tydelig og jobbet godt med på forhånd. Detter er ikke påkrevd, men en anbefaling.

 

 

INNHOLDSPRODUKSJON

Her får du kartlegging og strategisk planlegging av innhold og kampanjer for bedriften, det vil også bli gitt en månedlig rapport av hvordan innholdet gjør det gjennom innsikt og data. 

 

 

ANDRE TJENESTER

 

Google Ads

Google Analytics

SEO- Søkemotoroptimalisering

Coaching 1:1

 

Her hjelper vi bedriften med alt innen google ads/analytics og betalte annonser på google, og Facebook/Instagram. Det er viktigere enn noen gang å bli synlig på nett. Alle vil være en del av det som skjer på nett, og her komme organiske treff godt med. Google Ads er når bedriften din skal nå ut til potensielle kunder, da lager vi annonser som fenger og er basert på det vi er best på, re-targeting. Gjennom systematisk oppsett og resultatbaserte optimaliseringer, skaper vi økt oppmerksomhet og etterspørsel for våre kunders varer eller tjenester.

bottom of page